Hej på er!
Idag har jag haft en av de mest underbara upplevelser som hittills inträffat i mitt ännu unga liv. Jag, pappa och min lillebror besökte Svenska Mässans årliga Sci-Fi-, spel och filmmässa här i Göteborg. Jag hade aldrig varit där tidigare och var väldigt exalterad över det hela i och med att jag (såklart!) älskar film, och även spel och Sci-fiction. Jag visste även vilka kända besökare det var som skulle vara här under dessa två dagar. En av dem var skådespelaren Stephen Hunter som spelar dvärgen Bombur i The Hobbit-filmerna!! :D
  
     
                    Bombur -->   <-- Stephen Hunter
 
När vi varit på mässan i omkring en timme, och jag gick sökande med blicken åt det nyss tomma båset med en stor Bomburbild på väggen bakom, fick jag syn på honom. Att se någon på riktigt, vars person man endast sett på behind the scenes-klipp och avundats, gav mig en verkligt upplyftande och härlig känsla! Om jag nu får vara filosofisk och sentimental så var det lite som att allting jag vill uppnå och vara med om (inom arbete/karriär/yrke) låg bara inom 20 meters räckhåll. :) Det hela kändes så mänskligt och möjligt, vilket gav mig ett starkare hopp om att någon dag gripa tag om de möjligheterna och låta de utväxlas till en framtid av skoj!

 
Jag sprang kvickt tillbaka och drog med mig min familj (vilka jag behövde som stöd) bort till autograf-delen och snart stod jag där framför Stephen, småpratande och sprudlande glad! Det var inte en kotte till kö och jag blev ännu mer lyrisk över att få vara nummer 1! B-) Stephen Hunter var lika trevlig som jag trodde och även fast jag stammade lite i min nervösa, men ändå avslappnade, engelska så var det super roligt!!! <3 :D :D :D Han gillade att vara här i Sverige och hade just varit på ett liknande besök i Finland. Han kunde till och med säga en mening på svenska: Hur mår du? - sa han till min lillebror, som inte hörde och gick därifrån. Mig pratade han ingen svenska med, tack och lov! I <3 ENGLISH!!
Efter att han signerat ett foto till mig personligen avslutade jag med att säga:
"I look forward to see the next film!"
Han log och svarade.
"Oh yeah, me too."
 
Jag är så glad nu när jag ser på fotot och tänker tillbaka på det. Jag har alltid varit van vid att mina föräldrar, som är i den här branschen, har träffat så många olika intressanta människor/kändisar.. Men nu har jag påbörjat en egen lista!

       1. Magnus Härenstam (:D)

       2. Stephen Hunter (OMG!)

En av mina önskingar till det här året, innan den tredje Hobbit-filmen kommer på bio, är att göra en intervju med Peter Jackson. Och till honom är det endast ett steg från Stephen Hunter, som JAG har träffat! Kanske Peter blir den tredje på min lista...?
 
KLART SLUT!
/Liv
 
 
foto: Lasse Carlsson
 
 
 
 
@2014, @lotr, @lycka, @stephenhunter, @thehobbit,